2011. április 26., kedd

Buru Trader expert - az ínyenc csemege, egy különleges robot, különleges felhasználóknak, 10% kedvezménnyel

Buru. Talán nem is kell ennél többet mondani, olyan nagy kampányt indítottak neki, úton-útfélen lehet vele találkozni. Ha gyakorlati eredményt szeretnél, és működési leírást, valamint javaslatot a megfelelő kockázati beállításokhoz, akkor olvass tovább. Ha már minden világos, csak meg szeretnéd vásárolni az Expertet az ajánlói linkemen, hogy visszakaphasd a vételár 10%-át tőlem, akkor kattints egyet a szövegben elhelyezett linkekre, vagy ide:
Buru Trader

A robot már elérhető egy ideje, csak most indították el a szélesebb piac számára.
Számos különlegességeinek egyike, hogy teljesen speciális bróker igénye van. Alapvetően kizárólag az IBFX AU brókernél működik, akikkel egyébként a brókercégek közül a legpozitívabb tapasztalatunk van, valamint a mi szempontunkból lényeges magyarországi Equilornál. Ha érdekel a személyes tapasztalat és a működés, a tovább olvasáshoz katt ide:

Ennek azonban van egy hozománya is. Miután a hazánkban legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb MT4 bróker, az Equilor is az IBFX AU árjegyzését és háttértámogatását használja fel, így a náluk üzemeltetett számlán is tökéletesen működik. Tehát Equilor zRt. ügyfelei, ne habozzatok kipróbálni, tesztelni ezt a fantasztikus expertet! De ne dőljetek be olyan cégeknek, akik horribilis áron osztják nektek a Buru Tradert hazánkban. Vegyétek meg közvetlenül a gyártótól. :-) Sőőt, érdekesség. Az Equilor zRt MT4 számláján kereskedő ügyfelek, akik ezt az expertet használják, kedvezőbb spread-eket kapnak! Természetesen a kötésgyakoriságok miatt, de ez mindenkinek megéri...

A működése kiváló, bár ésszel kell alkalmazni. Kifejezetten és kizárólag 1:400-as tőkeáttétellel rendelkező számlán működik. Az expert ugyanis minden kalkulációt és biztonsági funkcióját ez alapján kalkulál. A robot stratégiája, főleg a New York elnevezésű, véleményem szerint páratlan. A Tokyo alapvetően egy Martingale rendszer, de meglehetősen pontosan eltalálja a belépési pontokat. A neve alapján sejthető is, a távol keleti piaci órákban dolgozik. Nagyon ügyesen a robot működésébe nem tudunk beleszólni, a két egyedüli tényező, ami rajtunk múlik, hogy mind a négyet futtatjuk-e (1 EURUSD H1 NewYork, 1 EURUSD M1 Tokyo, 1 EURGBP M1 Tokyo, 1 AUDCAD M1 Tokyo), illetve az egyes futtatott példányok a normál rizikófaktorhoz képest (1) milyen arányban dolgozzanak. Ezzel kapcsolatban az írás végén osztom meg veletek tapasztalataimat.

A NewYork stratégia egy páratlan, kétirányú, sávmozgásra épülő hedge-martingale rendszer. A tengerentúli napi uborkaszezon időpontját választja ki a beszállásra, amikor egy picit oldalaz a piac. Kiemeltem nektek egy ábrát, és feldíszítettem mindenféle jelekkel, hogy lássátok a működést. Kijelöl egy kb 80 pipes sávot. Mivel Buy és Sell stopokkal, SL és TP értékekkel dolgozik, így preciziósan ki tud számolni mindent, matematikailag utánozhatatlan működéssel. A sáv a középvonala alatt Sell-ekbe lép be, felette long pozíciókat épít fel. Ameddig ki nem tör a sávból az árfolyam, ami relative nem nehéz miután EURUSD 80 pipes sávban nem sokáig tartható, addig építi a piacát, mindig matematikailag pontosan kiszámolva, hogy ha ellentétes irányba indul el, akkor mekkora pozíciót kell felépítenie a sáv határát elérve egy nyereséges befejezéshez. Így ezzel meg is szelidíti a Martingale-t, hiszen mindig csak okosan, pont akkora különbséggel van ellentétes vagy long, vagy sell irányba, amennyire szükséges.

Buru NewYork működés közben
Az ábrához némi segítség: a világos lila vonal mutatja egyszerűsítve az árfolyam mozgását, a vörös nyilak a sell pozíciókat, a sárga nyilak a buy pozíciókat, amelyeket egyébként Buy és Sell stoppal indít útjára (láthatóak a sima kis nyilak, ahol elhelyezte azokat) így biztosítva a pontosságot - a néhány pipes csúszásokat is elkerüli ezzel. A méretet mindig aszerint számolja ki, hogy mire eljut a sáv határához, nyereségben álljon az uralkodó irány. Amint kiért a sávból, amit jelzek is a képen, SL-TP zárja le a megnyitott kötéseket, a számládon pedig ott a nyereség. Matematikailag akkor lehet probléma ezzel a stratégiával, ha 4-5 napon át úgy cikázna az EURUSD árfolyama, hogy nem törne ki a szűk, 80 pipes sávból, és minden alkalommal a sáv határa előtt fordulna, amire bár matek szerint van esély, de a gyakorlatban annyi a lehetősége, mint hogy egy katolikus paphoz menjek feleségül. :-)

A rizikó részéről annyit, nagyon érdemes portfólió elemként használni ezt a robotot. A gyártó úgy ajánlja, hogy normál számlán 5000 USD feletti, mikro számlán (ahol 1 lot 0.1 standard lotnak felel meg) pedig 500 usd minimum egyenleg legyen a számlán az egészséges működéshez. Ezzel egyetértek. Nálam kifejezetten jól működik az előzőekben már említett Crescendoval együtt. Ebben az esetben a Tokyo robotok rizikófaktorát személy szerint 0.5-0.25 szinten használom, a NewYork-ét pedig 1-0.75 beállítással.

Ha commentben, vagy üziben megírjátok, mekkora számlán, milyen egyéb stratégiákkal/expertekkel kívánjátok együtt használni, akkor szívesen megírom rá a véleményemet, a pénz biztonságos kezeléséhez nagy érzékkel áldott meg a sors. :-)

A kedvezmény része. Kezdjük azzal, hogy ez az Expert nem is olyan rég még 500 dolcsiba került, kis hazánkban pedig 110-120.000 Ft+ÁFA áron lehetett hozzájutni. Néhány hete azt választotta a cég, hogy nagyobb tömegnek értékesít, alacsonyabb áron, így, miután már régóta elkelt megfelelő mennyiség még a az eredeti összegért is, ezt már megtehetik, így ismét több energiájuk marad a fejlesztésre, és a bevételük is felfrissül, hiszen többen képesek megfinanszírozni a jelenlegi pénzmagot.
Így ez aktuálisan 199 USD áron kapható, kizárólag Paypal fiókon keresztül lehet megfizetni, ha a gyártónál szeretnéd megvásárolni. Ha ezt nem vállalod be, akkor a Burut megveheted egy magyar cégtől 59950 Ft+ÁFA áron... Kis fejszámolással eldönthető, hogy mi éri meg jobban. :-)

Jaj, és még el sem mondtam, hogy ebből a 199 dolcsiból 19.9-et kedvezményként visszautalok a Paypal, vagy Moneybookers fiókodba, ha jelzed felém a vásárlás tényét! Tehát végül is 179.10 dolcsiért lesz a tiéd!
Szeretnéd ennyiért? Katt ide!

További jó böngészést, szép napokat!
Kati

2 megjegyzés:

  1. A robot az elmúlt hetekben kb. -60 %-ot bukott az ismereteim szerint.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, bizony. De rosszul tudod az eredményt, sok ügyfél esetében akár 90%-ot is.

    De nem nálam. Én a robotokat portfólióként használom, soha, de soha nem használok egyetlen robotot sem padlógázzal, hosszú pórázra kötve. Azért van az ember, hogy kordában tartsa, hiszen nincs tévedhetetlen robot, csak statisztikailag nagyon jó stratégia. Aki 50%-nál nem emelte feljebb a rizikófaktort, azoknak kihozta szépen, nyereséggel zárt. Aki 100%-on futtatta, azoknak tegnap is bukott, illetve ma közel áll a vesztéshez, ha nem töltöttek be a számlára plussz tőkét.

    A legfontosabb jellemzője a robotos kereskedésnek az ember, aki a paramétereket, és money management-et kezeli. Nem szabad hinni egyiknek sem, de ami jó, annak magas likviditással sokkal több teret kell engedni, mint az átlag felhasználó, és akkor bár kisebb hozamot termel, de a magabiztos évi 30% jobb, sokkal, mint a 90%, vagy akár 60% lehetséges bukta. Mit gondolsz?

    Hogy egy autós példával éljek, amit egy kedves jóbarátomtól tanultam (természetesen pasi. :) )ha mindenki, akinek Lexus, vagy BNW van a kezében, padlógázzal taposna, tömeges balesetről szólnának a hírek. Ettől még egyik autó sem rossz. :)

    Kati

    VálaszTörlés