2011. április 12., kedd

Kell egy kis pontosítás...

Mit kaphatsz itt meg, amit máshol nem? Kell egy kis pontosítás. Nézegettem egy halom oldalt, amely a Forex robotokkal, és kiegészítőkkel foglalkozik. Tele vannak "szeméttel", marketing maszlag.

Lássuk mi az, amiben különbözik, amit ettől a blogtól, tőlem kaphatsz:
1. Saját tapasztalatok, tesztek, auditált élő számlák. Tudni fogod, hogy mi zsákbamacska, és mi az, ami bizonyít. Ez talán az egyik legfontosabb.

2. Nincs még egy olyan blog, vagy ajánlói oldal, ahol férfitársaim kedvezményt adnának vissza, ha rajtuk keresztül veszel meg egy szoftvert. :-) Ez viszont az én mentalitásom. Miért ne legyen nektek is jó az, ami nekem? Így mindenki jól jár. Egyszerűen bármit szeretnél megvásárolni, nálam olcsóbban a tiéd lehet, mint közvetlenül a gyártótól.

3. Ha valamivel negatív tapasztalatom van, azt le fogom írni, hogy ne kerülj ugyanabba a gödörbe, kivéve, ha nem szeretnél kifejezetten tesztelési okból kifolyólag bepróbálkozni, mert kaptál, olvastál már pozitív referenciát.

4. A véleményedet te is hallathatod, hisz a megosztott tapasztalatokkal mindenki jobban jár, és így közösen segíthetjük egymást.

5. Nem utolsó sorban mutass bármilyen más oldalt, ahol egy a témát kedvelő, és abban sikeres nővel tudsz véleményt cserélni. :-)

6. Olyan eszközökről, dolgokról is olvashatsz tőlem, amit mások nem igazán ölelnek fel, mint pld. szignál szolgáltatók, brókerek, kereskedést oktató cégek, stb.

Sorban fogom feltölteni az információkat, így ha valamit még nem látsz, ami érdekel, vagy van olyan téma, amiben szívesen olvasnál véleményt, cikket, tapasztalatokat, adatokat, akkor csak írj, és megkapod. ;-)

Szép tavaszi napokat!
Kati

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése